Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kurtuluş Ortaokulu

Telefon : 05076020228
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hendekkurtulusortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİYAYLA MAH. KIRAN 11 SK. OKUL SİTESİ NO 23 İÇ KAPI NO 2 HENDEK / SAKARYA
VİZYON : •Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmiştir. •Okulumuzda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmelidir. •Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmaktadır. •Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emindirler. •Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır.
MİSYON : Okulumuz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.Eğitimde kalitenin artırılması, yeni okul anlayışı ve modelini de beraberinde getirmektedir. Bu model öğrenci merkezli, herkesin eğitime katılımıyla sürekli kendini yenileyen, gelişen okul yapısını öngörmektedir.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :5
Öğrenci :43
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1205
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TEKLİ (İLKOKUL-ORTAOKUL AYNI BİNADA)
Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Köyün düzenli bir dolmuş hattı bulunmamaktadır. Ancak yolu asfalt olup ulaşım yılın her mevsimi rahattır. Hendek merkezden özel araçla gidiş-geliş yapan öğretmenlerimiz bulunmaktadır. Öğretmenler okula kendi imkanları ile gidip gelmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Yeniyayla Köyünde bulunmakla beraber Göksu ve Kurtuluş Köylerinden taşımalı olarak öğrenci almaktadır. Coğrafi ve kültürel olarak tıpkı Doğu Karadeniz´e benzer. Köy halkı Trabzon Tonya´dan göçmüşlerdir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe: 30 km İl : 60 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :